Neden Donuk

Türkiye’de donuk unlu mamuller sektöründe bir ilk yaratan DFU, ürünlerini, silolarından mamul deposuna kadar her aşamada ileri teknoloji kullanarak, maksimum hijyen koşullarında üretiyor, paketliyor, depoluyor ve sevkediyor. DFU’ da yapılan her üretim, ürüne özel tanımlanan reçete ve proses şartları değişmeden, daima aynı kriterlere sahip ürünler üretilmesini ve Türkiye’ nin her tarafındaki müşterilerinde standard ürün bulunmasını mümkün kılıyor. Birbirinden lezzetli ve yenilikçi ürünler, deneyimli ve eğitimli kadroların operatörlüğünde el değmeden üretilip, en iyi gıda koruma yöntemlerinden biri olan -30 C’ de şoklama işlemi gerçekleştirilip paketleniyor. Sonrasında, Türkiye’nin ilk tam otomatik donuk deposunda-18C’ de saklanıp, yine iç sıcaklığı -18 C olan araçlarla, soğuk zincir korunarak müşterilerine DFU garantisinde ulaşıyor.

 Lezzetiyle olduğu kadar, soğuk zincirde kesintisiz saklama ve taşıma ile, hiçbir fiziksel ve mikrobiyal bozulma riski olmadan, ilk günkü tazeliğinden hiç birşey kaybetmiyor. Birbirinden farklı ve nefis ürün alternatifleriyle müşterisine pratik ve hızlı çözümler sunan DFU, ürün kalitesindeki çizgiyi koruyarak, istenen her anda ve ihtiyaç duyulan miktarda, sadece 8 dakikada taze ve sıcak ürün sunum imkanı sağlıyor.