Neden Donuk?
DFU’ da yürüttüğümüz üretim süreçlerinde, her bir ürün özelinde tanımlanan reçete ve proses şartlarına sadık kalıyoruz. Bu sayede daima aynı niteliklere sahip lezzetler üreterek Türkiye’nin her yanındaki müşterilerimiz için ürün standardizasyonu sağlıyoruz. Birbirinden lezzetli ve yenilikçi ürünlerimiz, deneyimli ve eğitimli kadroların operatörlüğünde el değmeden üretiliyor. En iyi gıda koruma yöntemlerinden biri olan -30°C’ de şoklama işlemi uygulanarak paketlendikten sonra, Türkiye’nin ilk tam otomatik donuk deposunda -18°C’ de saklanıyor. Ardından, iç ortam sıcaklığı yine -18°C olan araçlarla soğuk zincir korunarak müşterilerimize DFU güvencesiyle ulaşıyor.
Ürünlerimizi kesintisiz olarak soğuk zincirde saklayarak ve taşıyarak her türlü fiziksel ve mikrobiyal bozulma riskini ortadan kaldırıyoruz. Böylelikle, lezzetlerimizin ilk günkü tazeliğini özenle koruyoruz. DFU olarak, onlarca farklı ve leziz ürün alternatifimizle müşterilerimize pratik ve hızlı çözümler temin ediyor; ürün kalitesindeki çizgimizi koruyarak, istenen her anda ve ihtiyaç duyulan miktarda, sadece 8 dakikada taze ve sıcak ürün sunma imkânı sağlıyoruz.